the school begin..

Idag var jag första dan i skolan och det var skit bra (:
Tog sällskap med cecilia, vi hade ju lite att prata om..
Sen så mötte man rickard, nicky och jonas på stan och tog sällskap den sista biten.
Så var man bara två timmar i skolan. De va skit bra (: annars hade jag varit död.
Efter skolan så skulle man åka och träffa amanda. Men de vart inte av, för att hon skulle till kvänum. Aja, sånt händer.
Men istället följde jag med cilla och fikade med kattis, lola och ngn melinda. De var najs!
Efterår så gick vi runt lite på stan och kollade lite i affärer. Men sen fick man gå och möta pojken och sedan gå till mina föräldrar. Så vi åkte och handlade och sedan bar de hela vägen hem (: Gött att komma hem ibland.
Men de blev inte så mkt gjort hemma. Satte mig med min teori. Usch! det är ju tvunget de med.
Men nu så är jag färdig och ska lägga mig. Är skit trött nu. Har ju inte gjort så mkt men ädnå :P hehe
God natt! <33

Natt prat (:

idag har man tvättat sin bil på utsidan och på insidan. Den blev precis som ny :D så nu vet jag inte om jag kan med och åka i den imorgon XD haha.
Imorgon börjar skolan med, faaan! Jag har fått världens sämsta schema! åååh!
Men efter skolan ska man träffa amanda som man inte har träffat så mkt på lovet. Men de ska bli kul. Hon ska även ha med sig sin lilla vovve :D
Idag så umgicks jag med mormor till och början med. Vi tvättade våra bilar och hade de mysigt och pratade (: världens bästa mormor! Sen så körde hon in mig till stan för att jag skulle följa med ann-sofie för att hon skulle sola i skara. Man får ju ställa upp för laget :D men vi hade de faktiskt kul. Men även så träffade jag älsk med. Han kunde inte åka hem :P han ville väl heldre umgås med mig. hehe. Vi har bara varit ifrån varandra en natt. Men de räcker för han :P hehe.
Så vi tog en glass på stan med (: mums!
Sen så träffade man gamla vänner på stan som man inte har sett på år (:
När vi kom till lidk så stod min pappa på station och väntade på lilla mig ^^
Sen så bar de hem (: jag och ann-sofie har planerat lite med inför nästa helg (: ska överraska min pojk med de med :D hoppas att han blir nöjd. Men vet inte hur jag ska säga till han :P men de löser la sig. hehe
Men nu ska man snart sova så man orkar med skolan imorgon :P men de blir väl inte många timmar i skolan imorron heller.
godnatt <3


natt blogg...!

Just nu sitter man i sin säng med datorn i knät. Jag orkar inte riktigt än sova, hehe.
En massa freak sitter och skriver till en på msn, har inget bättre för mig haha.
Nu har man planerat lite (:
Torsdag: ska man träffa Ann-Sofie och sola solarium innan man börjar skolan. Man vill inte känan sig blek när man kmr XP
Fredag: då blire en träff med Amanda i skara (: ska bli riktigt mys. Har inte hunnit att träffa henne så mkt på sommarlovet tyvärr. Sen ska hon ta med sig lilla hunden med så man får se den in real life :D yeey!
Faan och skolan ska börja på fredag med :O
Jag längtar verkligen inte! Man går väl inte så många timmar som tur e! Men på fredag ska man väl bara träffas och prata om en massa grejer. Sen så sticker man ju till skara så de ska bli skönt.
Men på måndag börjar min praktik med :D ska bli så jädra skönt med de!
Så jag ser faktiskt fram emot att ha 5 veckors praktik :D
Just de imorgon kmr även min mormor till mig och vi ska tvätta bilarna (: sen så kanske de blir lite solning med :P hehe. Mkt man ska sola då. Men de är alltid skönt att bli brun ^^
I helgen kommer älsk till mig (: haha.
Sen så sticker väl han på söndag. Så nu kan han inte övernatta hos mig på måndagar mer. Jag har ju inte sett mitt schema än och han har inga sov mornar :O
Aja, skit sak samma nu. För nu ska lilla jag sova (:
god natt!

Har fått en kusin och ett kusin barn! (:

Den 18 augusti 2009 föddes min kusin och mitt kusin barn (: båda blev de pojkar.
Det skiljde bara 1 timme och en kvart mellan dom. Jag träffade tyvärr inte min kusin barn, men min nye kusin fick man träffa. Han var så jävla söt. Så de blir antagligen en Simon elr Marc/kus.
Så idag var man där och träffade min kusin. Jag fick ngr bilder på han också. Sen så skulle han såklart ha en present med ifrån min familj. Det vart en rosa elefant som spelade "blinka lilla stjärna", så jädra söt vad den och de var han värd!

Så idag har de inte hänt så mkt. Åkte in till stan på eftermiddagen och fick köra min mormors bil och skjutsa hem min pojk.
Nu kmr jag inte träffa han för ens på fredag :P men de ska bli skönt med att få vara lite själv med (:
Men nu ska man öva på teorin och slappa vid datorn.
Här kmr lite bilder ifrån igår och idag:
 
 
 

God natt allihopa.!


duscha är härligt...

Just nu har man precis duschat. Så jävla skönt att göra de på kvällen ibland (: men man får vara beredd på att få en jävla morgon frilla men då är de bara att blöta ner de elr duscha igen XP hahaha.
Planer inför imorgon blir att man ska in till stan med morsan för att äta lite mat sen så ska man övningsköra lite med. Så det är gjort de med. Har ju varit ifrån körningen nu. Inte alls bra! Jag måste klara av kortet!
Att det ska vara så jädra pet noga med de där kortet de fattar jag inte. Dom kan väl vara lite snälla elr :O nee då, det går tydligen inte. ååååh jag blir knäpp!
Ska väl sitta framför datorn ett tag till och titta på tv sen så blire väl sängdags antar jag (: mys med pojken kan man inte tacka nej till (aa).

<3

Hej igen..

Just nu sitter man i soffan och kollar på tv, hehe. Finns inte så mkt att göra annars.
Har även åkt i min brors moped bil :D haha. De va rätt kul. Körde som attan med den.
Finns inte så mkt att säga idag, hehe.
Puss <3

god morgon sverige.!

För en liten stund sen vaknade man och inte kunde somna om så nu sitter uppe. Har precis ätit lite jordgubbskräm och kollar på tv. Får väl se vad man ska hitta på idag. Jag och pojken är hemma själva idag. Mina föräldrar är i väg och hämtar min brors mopedbil som precis är inköpt. Så man ska väl köra lite på den sen (: hihi.
Men nu ska jag fixa lite frukost till min pojk.
Pusshej ..

en lugn dag idag..

Det vart inget idag att åka till pojkens släktingar. Så jag och mina föräldrar åkte in till stan och handlade mat (: köpte även pannacotta som jag precis har gjort i ordning. Jag hoppas att det ska bli gott. Har även tinat upp hallon som jag ska lägga på sen.
Så just nu står den innne i kylen och ska stelna. Så efter maten ska man ha en liten efterrätt (: mums!

    
dags att till laga                       kokning                  in i kylen med dom

    PANNACOTTA!
                       bärsåsen
                                                                                   

dagens..

Har inte hunnit att uppdaterat mig så mkt idag. Har inte varit hemma på hela dan. Den enda tiden jag hade kvar var nu (:
Idag har man kört bil ifrån lidk till hjo (: det var kul. Men det var en bit att åka men vad gör de när man får köra ;) aja.
Just nu sitter man i soffan och är helt död. Har ätit lite mörk choklad för att skämma bort mig lite, har inte ätit godis och sånt på jätte länge. Jag tycker att jag har varit skit duktig. Sen så har man tagit på sig myskläderna och tvättat av sig sminket. Tänkte att man skulle göra i ordning ansiktet med så jag gjorde face scrub och hade på min ansiktsmask, så nu är mitt ansikte skit lent. Så jädra skönt äre!
Men snart ska det väl bli säng tajm, jag har fått skit ont i ryggen med. Usch!
Idag fick jag reda på med att det är en till som har gått bort med i en bilolycka :O vad är det som händer med allt folk elr?!
Det är den ena efter den andra som går bort. Det har omkommit 3 ungomar nu. Det är ofattbart asså! Så hemskt. Kände dom inte så bra heller, men ändå. Jag förstår nu hur alla mår.
Ne nu ska vi inte prata mer om de nu blev jag skit deppig bara för de.
Sen så blev det inget nytt liv idag heller, hehe. Jag hann inte med de, plus att det regnade med "/.
Men imorgon ska jag försöka igen, om jag hinner. Jag kanske ska med pojken till hans släktingar. Jag blev till och med erbjuden att få bli tatuerad när som helst. Men jag vet inte hur jag ska göra. Har inga pengar till de heller. Men samtidigt ska han inte ha så mkt för att han ska göra de. Sen vet jag inte vad jag vill tatuera om jag verkligen är säker på de jag vill ha heller. Jag har ju kollat in en tatuering men jag vet inte om den är den rätta, aja. Nu blev jag skit nojig, haha.
Får väl se hur jag gör om jag kmr hem med ngn tatuering elr om jag skiter i de.
Men nu ska jag sova innan jag somnar i soffan. Det vore inte så kul. Men man har ju en stark karl som kan bära en in. Men han är väl inte så glad på de, haha.
Här kmr bilderna på dom tatueringar som jag har funderat på:

  
 
  

godnatt everybody <3

Imorgon ska de bli ordning..

Nu har jag bestämt mig och ska försöka att ändra lite på mitt liv (:
Imorgon ska jag packa ur min väska som inte har hänt än :P hehe.
Sen ska jag försöka att komma upp i tid imorgon och ska sätta mig ute i solen, mums!
Ska äta nyttigt och inte äta en massa onyttigt. Jag vill kunna komma i form igen. Ska väl försöka att motionera mera. Jag har ju fått ut min cykel och de så de e bara att sätta sig på den och trampa (:
Blir väl sängen snart antar jag. Börjar att bli trött nu, usch!
Have a nice night (:
Bye,

ego pics..

lite bilder ifrån idag (:

  
  

choookladkaka!

Nu ska de snart bli chokladkaka. Nu står den inne i ungen (:
mums, vad gott det ska bli!



Bli medlem!

Gör som jag:
bli medlem i gratisbio.se och samla poäng (:
här finns länken: http://www.gratisbio.se/?RecruiterID=190779
DU kan då shoppa gratis på nelly och h&m.

Gå med du också!


Hemfärd..

Nu sitter man hemma igen med datorn i knät framför datorn (: det känns att det var ett tag sen. Jag har inte varit hemma på ca 2 månader nu.
Slappade imorse innan man skulle åka hem. För hela dan igår gick åt att packa. Jag fattade inte hur mkt grejer jag hade med mig.. Men när jag åkte dit så hade jag ändå med mig mer saker men när jag skulle stänga väskan så gick den precis ihop. Så jag blev happy face då.
Sen så var de bara att åka in till stan för att ta bussen hem sen. När vi kom in till skövde så träffade vi på shoffa och linus. Trevliga saker de!
Så man slapp ju att ha tråkigt på bussen i alla fall (: Så har man planerat att man ska på axvalla marken och sen övernatta hemma hos sofie. Om de nu blir så. Men blir de så, så ska de bli riktigt kul (:
När vi väl var framme så stod pappa på parkeringen och väntade på oss. Han hade hämtat min bil som vart inne på reperation. Så jag fick köra idag. Det kändes jävligt ovant. Jag hade ju inte kört på skit länge.
Sen så när vi kom till lidk så åkte hela familjen och handlade på åhléns och hemköp. På åhléns köpte jag ansiktsmask, face scrub, nagelack, mallar till fransk manikyr och hårinpackning. Massa nya grejer (:
Sen på hemköp så vart de bara en massa mat (: mums!
Efter de var man helt slut när man kom hem, hehe.
Så då gjorde man sig i ordning i ansiktet och sina naglar (:
Men snart ska man lägga sig. Det ska bli skönt att få lägga sig i en dubbel säng nu (: man har fått legat i en helt vanlig liten säng hemma hos pojken. Men nu ska de bli sweet dreams (:

     
min packing                        jag & älsk                ego pics. -->

   

Trött...!!

Hej (:
Nu sitter man vid datorn efter en jobbig dag. Det har varit massa folk här idag. Pojkens farsas vänner, deras barn och hundar. Faan vilket liv det har varit. Så nu sitter man framför datorn och försöker att slappna av så gott som de går.
Imorgon ska man vara barn vakt med pojken. Det ska väl bli sådär. Men hoppas på att det ska bli kul.
Men nu ska man spela lite "the sims 3". Jag har spelat de på min pojkes dator för att hans dator är bättre än min dator. Men nu har han fått för sig att han ska spela de nu så nu får jag spela de på min egen datot och de kommer att gå segt som faan men de får väl gå.

Puss, puss <3

Lonely (:

Just nu sitter man framför daton. Har varit själv hemma hos pojken en stund. Hans familj har varit iväg och handlat (:
Så jag fixade i ordning mina naglar och sånt framför tven. Så nu är dom fin, fina.
Min pojk åkte iväg tidigt imorse till sin morbror så han kmr väl hem ikväll ngn gång. Så jag får väl ägna min tid till hans dator, muuums!

Solen vid sjön (:

Idag har man slappat som faan. Jag blev väckt av min pojk imorse vid nio men jag orkade bara inte gå upp. Så jag somnade om igen. Jag gick upp sedan vid 10 och pratade lite med pojken och kollade läget. Sen så satte vi oss och kollade på tv och jag somnade på soffan :O haha. Men jag vaknade upp lite senare av att jag var själv i soffan så jag gick och la mig i sängen ogen och gick upp klockan två. Jag är laaaat! haha.
Men sedan fick man ta på sig kläder (linne och shorts). Pojken gick över till grannen medans jag skulle göra i ordning mej i flera år. haha.
Så när han kom tillbaka så kom även hans granne med (: så vi gick en liten promenad med hans granne och hans hund (som vi brukar vara hundvakt åt). När vi hade gått ett tag så gick vi ner till sjön som finns i närheten där han bor. Så vi satt där och slappade gärnet :D.
Så vi satt där nästan hela dan, skit mysigt (:
Men sedan bar de hem för vi blev så jävla hungriga. haha.
När vi hade ätit och de så gick jag och pojken ut med hunden igen (: han ville lära mig hur man hanterar hunden och sånt. Det kan ju vara nyttigt när man ska skaffa hund sen :P
Aja, det är de jag har gjort idag.
Just nu sitter jag i soffan och precis haft mysigt framför tv:en med pojken med godis och dricka (:

Så här kommer lite bilder med (:

 

Grillning (:

Nu sitter man framför datorn och inte gör ett skit. Det har varit riktigt mysigt att grilla med pojkens familj (:
Vi släppte i kräftburarna så nu får vi se imorgon om de har blivit ngt.
I helgen blir det inget gjort antagligen. Gick inga bussar til Amanda så de blir inget med de.
Men om ingen har lust att vara med lilla mej så får jag sitta själv hemma hos pojken.
Inte så roligt men vad ska man göra.
Jag ska väl snart lägga mig ska försöka att ställa in mig nu och försöka att gå upp klockan nio varje dag.
Hur nu de ska gå :P haha. När man har gått upp klockan två - tre alla andra dagar av lovet haha.
Jag längtar faktiskt tills skolan ska börja (:
Jag ska ha praktik i fem veckor :D så jävla skönt!
Sen ska jag vara på samma ställe som sist ^^ maggan!
Det ska bli kul att träffa dom där igen och Annso (: yeeey!
Det blev dock inga bilder idag :O Jag hade fullt upp med att ta hand om dennys syskon som skulle leka i lek parken så jag fick bli en lekkärring idag :P haha.
Aja men ska dra nu ha,
Hejdå (:

Mys idag (:

Idag ska jag, pojken, hans pappa och hans små syskon fiska kräftor och grilla (:
Det ska bli riktigt kul!
Så nu ska jag göra mig i ordning kanske ta med sig badkläder med.


Bilder kmr senare

Sola :D

Hej (:
Just nu sitter jag hemma hos pojken och har inget att göra.
Idag åkte jag till skara för att sola med Ann-sofie (: mysss!
Jag var tydligen populär idag ^^ haha. Alla ringde mig hela tiden..
Har inte planerat så mkt nu de senaste. Helgen blir det väl inget antagligen.
Blir ensam hemma hos denny med hans familj medans han ska till sin morbror.
På tisdag blire barnvakt. Längtar väl inte så mkt dit :P
Onsdag ska jag och denny åka till lidk för att jag ville hem (:
Så på onsdag elr torsdag ska jag till stan och fika med cilla som inte jag har träffat på ett tag.
Sen så vill jag träffa Amanda baby med <3

Slappar dag idag!

Idag har det inte hänt så mkt. Jag och pojken satt och slappade hela eftermiddagen. Vaknade vid 2, haha.
När klockan började närma sig halv 5 så fick pojken för sig att vi skulle åka in till stan och hitta på ngt. Så när vi kom till stan visste vi inte alls vad vi skulle göra. Så vi gick och velade runt. Men vi gick till Helensgården och åt god mat (: Det vart fisk och stekta potatis, muuums!
När vi kom hem så gjorde vi i orning på all tvätt som fanns och vek i ordning de och pojken var redig med att diska.
Sen så kom hans farsa och hans plastmamma hem med barna. Så hade hon plockat svamp (: 2,4 kilo! Najs de :D
Men nu ska jag sova :D Jag har till och med lovat pojken att jag ska gå upp klockan nio imorgon :O
Jag fattar inte hur jag ska orka de?!
Lika bra att man lägger sig nu då.

btw, amandaahlm jag saknar dig som attan! <33

  

Jag fick en klockren kommentar av pojken när vi skulle äta. "Man ska väl äta maten och inte bara ta kort på den elr?" XD

RSS 2.0